Nelinkertainen kuutio

Kokonainen leikkipuisto neljätasoisessa leikkitornissa.

Torni on neljä kuutiota korkea, joten se näkyy jo kaukaa. Tyylikkäät puiset julkisivut luovat huippulaatuisen vaikutelman ja tekevät tornista hienosti sopivan ympäristöihin, joissa toivotaan luonnollista yleisilmettä tai luonnonomaista ulkoasua kaupungin keskelle.

Ensimmäinen taso tarjoaa runsaasti leikkitoimintoja kuution sisällä, sen ympärillä ja sen läpi. Läpinäkyvä rakenne tekee vuorovaikutuksen helpoksi joka puolella kuutiota ja yhdistää kaikki leikkivät lapset ja aikuiset. Kun olet saavuttanut toisen tason, voit valita kahdesta suunnasta. Liu’u nopeasti alas tai jatka matkaasi huipulle.

Punaiset, läpinäkyvät kuplat tarjoavat uudenlaisen näkökulman maailmaan. Sinisellä tasolla voit valita kolmesta eri suunnasta. Lähde nopeaan liukuun tai uskaltaudu kiipeämään läpinäkyvää verkkotunnelia.

Läpinäkyvät julkisivut valaisevat sisäpuolet ja tarjoavat näkymän alas tornin ympärille. Huipulla odottaa huikea näköala. Lepää hetki ja kiipeile ulkopuolen lähes näkymätöntä verkkotunnelia, jos uskallat. Se tarjoaa kutkuttavaa jännitystä matkalla alas.


Nelinkertainen kuutio

puuverhoiltu, pinta-asennus -40cm

COR104601-0499

Hinta

323.300,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : COR10460

Tuotetyyppi: Leikkitornit

Tuoteryhmä: Corocord™-köysirakenteet

5+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Tuotteeseen liittyvät projektit

Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto