Sky Play -yhdistelmät


Sky Play -rakennelma on kuin kokonainen leikkikenttä yhdessä leikkirakenteessa. Se erottuu ainutlaatuisena maamerkkinä, kerää huomiota ja ruokkii uteliaisuutta. Se houkuttelee ihmisiä lähemmäs tutkimaan upeaa leikkivälinettä, ja kun lapset näkevät taivasmajan, he haluavat kiivetä sinne!

Reitin alku kulkee haastavalta vaikuttavan kiipeilyverkon kautta. Kolmiulotteinen maailma tarjoaa loputtomat mahdollisuudet riemukkaaseen leikkiin ja pitää lasten mielenkiintoa yllä tuntikausia samalla, kun he kehittävät luovuuttaan ja fyysisiä valmiuksiaan ystäviensä kanssa.

Rakenteiden huipulla ovat seikkailijoiden taivasmajat. Ylös asti päässeet lapset voivat katsella koko aluetta huipulta ja tuntea itsevarmuutta sekä onnistumisen tunteen.

4 Product(s)

Taivasmaja on myös tapaamis- ja piilopaikka, joka rohkaisee mielikuvitusleikkeihin. Taivasmaja toimii sisäänkäyntinä kahdeksan metrin korkeudella roikkuvaan siltaverkostoon, joka haarautuu eri suuntiin.

Viimeinen säväys jännitystä saadaan liu’usta takaisin alas. Raskas kiipeäminen palkitaan jännittävällä tunneliliu’ulla takaisin maan pinnalle, joka saa lapset kiipeämään uudelleen ylös.