Verkkomaailmat


Päästä mielikuvituksesi valloilleen: Kiipeä hämähäkkien seuraksi hämähäkinverkkoon tai lähde kutteriverkkoihin kalaan.

Pieni kalaverkko on kahdeksanmetrisine mastoineen melkoinen katseenvangitsija. Verkkoon pääsee kaikilta sivuilta, ja erilaiset verkkotiheydet ja -korkeudet tarjoavat vaihtelevaa vaikeustasoa sekä haastetta kaikenikäisille lapsille.

Corocordin märssykorilla varustettuun kalaverkkoon on pakattu vielä enemmän leikkiarvoa. Korkean tähystyspaikan lisäksi sen monenlaiset suppiloverkot, yhdysreitit, istuimet ja pinnat odottavat valloittamista. Rakenne tarjoaa valtavan leikkikapasiteetin sekä hienot mahdollisuudet roolileikkeihin. Paketin viimeistelee ruostumaton teräsliukumäki, joka tuo lapset takaisin maan pinnalle aloittamaan matkansa alusta!

Leikkiverkon, Climetric-verkon ja kierreverkon läpinäkyvä geometria, josta ei aina selviä, mikä osa on ylempänä ja mikä alempana, edustaa klassisia muotoja, jotka sulautuvat tyylikkäästi mihin tahansa maisemaan.

4 Product(s)

Hämähäkin verkko tarjoaa vaakatasoista kiipeilyä kaikenikäisille ja suurillekin ryhmille kerrallaan. Köysien joustavuus lisää haastetta ja antaa uskaltamisen kokemuksia.

Details

Tämä verkko vaatii kiipeilijältä tarkkuutta, koska se kallistuu ja kiertyy puolivälissä. Köysien joustavuus lisää mielenkiintoa ja hauskuutta!
Details

Pysty- ja vaakasuoraan kiipeilyyn sopiva joustava kiipeilyverkko sopii mihin tahansa leikkialueelle yksin tai yhdessä kiipeilyyn.

Details

Kiipeily on erinomaista liikuntaa, joka purkaa ylimääräistä energiaa ja stressiä. Kiipeilyvälineet sopivat hyvin sekä koulujen pihoille että julkisiin leikkipuistoihin. Välineet ovat myös täydellisiä kohtaamispaikkoja lapsille.
Details