BLOQX™


Yhdistelmä taidetta ja leikkiä

BLOQX on aivan erilainen kuin mikään muu leikkikenttäelementti. Se testaa liikkumista geometrisessa palapelissa sekä tarjoaa haastavaa kiipeilyä. Palkinto onnistuneesta noususta on miettimisaikaa yhden korotetun kuution päällä. BLOQX yhdistää leikin ja taiteen paremmin kuin mikään muu yksittäinen tuote. BLOQX on suosittu monissa arkkitehtuuri- ja maisemahankkeissa.

BLOQX-rakennelma rikkoo useita leikkikenttästereotypioita. Ei liukumäkiä, ei pyöriviä elementtejä, vain mahdollisuus nousta kyytiin ja kiertää ympäri ja yli metallisen sokkelon. Se tekee enemmän kuin rikkoo stereotypioita. Rakennelman kohderyhmänä ovat lapset, joita on perinteisesti vaikea viihdyttää tai tehdä heihin vaikutusta, eli (esi)teini-ikäiset. Se on todellinen fyysisen kehityksen ja lihasvoiman stimulaattori. Se herättää luovaa ja loogista ajattelua, kun rakenteesta etsii uusia reittejä.

6 Product(s)

BLOQX eroaa muista leikkipaikoista värillisyydellään - viisikulmion muodot ovat yksivärisiä, mutta sivut voivat olla sävytettyjä versioita pääväreistä kuten maalikartassa.

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. Leikkipuiston tuottama arvo ymmärretään nyt paremmin kuin koskaan.

Avaa ovi ulkomaailmaan ja ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Voidaanko BLOQX sisällyttää mihin tahansa leikkipaikalle?

Kyllä, mutta rehellisesti sanottuna se on niin erilainen, että kuten jalokivi, sen on oltava oikeassa ympäristössä.

 

Kuinka päätät koskaan muodosta?

Sinä päätät sijainnin ja kuutioiden lukumäärän, ja suunnittelutiimimme laskee, kuinka BLOQXit saadaan yhdistettyä parhaiten kaikkein tehokkaimmaksi kokonaisuudeksi.

 

Kuinka korkealle BLOQX voi kohota?

Se voi kohota jopa kolmemetriseksi.

 

Mitkä ovat hyviä leikkikavereita BLOQXille?

BLOQX toimii loistavasti läpinäkyvien tuotteiden, kuten GALAXYn, rinnalla.


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto