ELEMENTS™ ESSENTIALS


Leikkiä kaikenikäisille 

ELEMENTS™ ESSENTIALS -tuotesarja vastaa kaikenikäisten lasten kehitystarpeita. Mukauta leikkikenttäsi sopimaan nuorimmille 2–6-vuotiaille suunnitellun portfolion avulla tai tee siitä sopiva vanhemmille lapsille 4–12-vuotiaille suunnitellulla portfoliolla. Tai tee leikkipuistosta sopiva kaikenikäisille ELEMENTS ESSENTIALS -tuotesarjan ainutlaatuisen 3–10-vuotiaille suunnitellun portfolion avulla.


Korkealaatuista fyysistä leikkiä

Kaikki lapset tarvitsevat silloin tällöin paikan, jossa voi purkaa energiaa ja testata fyysisiä kykyjään leikin avulla. ELEMENTS™ ESSENTIALS on kaikki mitä tarvitset luodaksesi hauskan ja fyysisiä taitoja kehittävän leikkipuiston kaikenikäisille lapsille. Tuotesarja on täynnä fyysistä leikkiä sisältäen klassisia leikkitoimintoja, kuten ryömimistä, kiipeämistä ylös ja liukumista alas, millä varmistetaan leikin jatkuminen pitkään, korkea fyysinen aktiivisuus sekä lapsen kokonaisvaltainen fyysinen kehitys.  

Lähtökohtana laadukas suunnittelu

ELEMENTS™ ESSENTIALS hyödyntää samaa suunnittelupohjaa kuin premium-ratkaisumme Uusi ELEMENTS™, mikä tekee siitä niin ulkonäöltään kuin rakenteiden laadultaan ensiluokkaisen sekä joustavasti konfiguraattorin avulla muokattavan. Sen lisäksi, että se kuuluu tutun ensiluokkaisen KOMPAN-laadun ja houkuttelevien KOMPAN-takuuehtojen piiriin, kaikki sarjan leikkirakenteet on saatavilla joko katoilla tai ilman tai varjoratkaisulla. Leikkitoiminoja ja materiaaleja voidaan muokata vastaamaan asiakkaiden toiveita.


Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto