Highflier katolla

Vau! Highflier on mahtava rakennelma täynnä leikkitoimintoja. Monet eri elementit edistävät lasten leikkiä ja rohkaisevat pitkäkestoisempaan ja antoisampaan leikkiin. Lapset voivat kiipeillä erilaisilla tavoilla ja vaihtelevilla pinnoilla, mikä on houkuttelevaa ja haastavaa. Tuplaliukumäkeä alas liukuminen on palkitseva tapa päästä takaisin maan tasolle, mikä auttaa lapsia jatkamaan leikkejä yhdessä ystävien kanssa. Megafoni ja erikoissuunniteltu parveke tukevat aktiivisia mielikuvituksellisia ja esittäviä leikkejä. Tunneli-elementti edesauttaa ryömimisliikettä sekä tilanhahmotuskyvyn kehittymistä. Kiipeilyn, ryömimisen ja liukumisen lisäksi välineessä on monia muitakin mahdollisuuksia sosiaaliselle leikille, joka auttaa lapsia tärkeiden sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen kehittämisessä sekä motivoi lapsia leikkimään pidempään.


Valitse variantti

PCE205902-CUSTOM

Highflier katolla

taivas, maa-ankkurointi

PCE205902-0901

Hinta

15.320,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE205902

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ ESSENTIALS alle kouluikäiset

Tuoteryhmä: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto