Performer katolla

Performer on loistava, kätevä leikkiyksikkö, joka motivoi sosiaaliseen leikkiin yhä uudelleen. Erilaiset aktiviteetit edistävät lasten leikkiä ja rohkaisevat antoisampiin leikkihetkiin. Lapset voivat kiipeillä ja liukua yhdessä kavereiden kanssa, mikä edistää sosiaalisten suhteiden muodostumista ja emotionaalista ymmärrystä. Kun olet kiivennyt kaltevan kiipeilyseinän sulavia portaita ylöt tasolle käyttäen ristikkäiskoordinaatiota ja voimaa, pääset palkinnoksi laskemaan tuplaliukumäkeä alas takaisin maan tasolle joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tämän ansiosta lapset voivat jatkaa leikkejä kaikilla tasoilla. Performer on lapsille loistava tapaamispaikka, joka mahdollistaa vaihtelevat leikit pienessä tilassa. Palomiehentanko tuo lisää jännitystä rohkeammille lapsille. Lisäksi se kehittää tilanhahmotuskykyä ja tuo onnistumisen tunteen niille, jotka uskaltautuvat käyttämään sitä. Tämä vaihtelu motivoi vahvasti leikkiin.


Valitse variantti

PCE105702-CUSTOM

Performer katolla

taivas, maa-ankkurointi

PCE105702-0901

Hinta

6.530,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE105702

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ ESSENTIALS alle kouluikäiset

Tuoteryhmä: ELEMENTS™ ESSENTIALS

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto