Camba

Camba on mahtava rakennelma, jota lapset rakastavat. Vaihtelevat aktiviteetit rohkaisevat lapsia palaamaan takaisin yhä uudelleen. Camba tarjoaa runsaasti kiipeilyä ja tasapainoilua suurelle määrälle touhukkaita lapsia. Silta tarjoaa jännitystä lapsille, jotka haluavat haastaa itseään, ja erilaiset kiipeilyosiot harjoittavat asentoaistia ja ristikkäiskoordinaatiota, jotka ovat keskeisiä lasten matemaattisen ymmärryksen kehittymiselle. Kaareutuva liukumäki ja palomiehentanko tarjoavat jännittävän reitin maan tasolle palaamiseen. Ne kehittävät myös tilanhahmotuskykyä, joka auttaa luottamaan ja hallitsemaan omaa kehoa. Apinatikkaat kehittävät ylävartalon voimaa. Camba tarjoaa paljon mahdollisuuksia sosiaalisille leikeille, jotka auttavat lapsia tärkeiden sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen kehittämisessä sekä motivoivat leikkimään pidempään. 


Valitse variantti

PCE310301-CUSTOM

Camba

taivas, maa-ankkurointi

PCE310301-0901

Hinta

15.200,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE310301

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ ESSENTIALS kouluikäiset

Tuoteryhmä: ELEMENTS™ ESSENTIALS

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto