Makalu

Vau! Makalu on mahtava rakennelma, joka houkuttelee lapsia kaukaa. Aktiviteetit rohkaisevat lapsia leikkimään pidempään ja palaamaan takaisin useammin. Makalu tarjoaa runsaasti kiipeilyä ja liukumista touhukkaille lapsille. Monet kiipeilyosiot harjoittavat asentoaistia ja ristikkäiskoordinaatiota, jotka ovat tärkeitä taitoja esimerkiksi lukutaidon kehittymiselle. Liukumäet ja kaideliuku tarjoavat jännittävän reitin takaisin maan tasolle. Kaarevilla tikkailla kiipeäminen on lapsille myös kognitiivinen haaste, kun he selvittävät, millä tavoin heidän tulee liikuttaa kehoaan päästäkseen huipulle. Kiipeilyn ja liukumisen lisäksi välineessä on paljon mahdollisuuksia sosiaalisille leikeille, jotka auttavat lapsia tärkeiden sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen kehittämisessä sekä motivoivat leikkimään pidempään. 


Valitse variantti

PCE111901-CUSTOM

Makalu

taivas, maa-ankkurointi

PCE111901-0901

Hinta

10.190,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE111901

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ ESSENTIALS kouluikäiset

Tuoteryhmä: ELEMENTS™ ESSENTIALS

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto