Tourmalet katolla

Vau! Tourmalet on mahtava helppopääsyinen rakennelma, joka houkuttelee lapsia kaukaa. Vaihtelevat toiminnot rohkaisevat lapsia leikkimään pidempään ja palaamaan takaisin yhä uudelleen. Tourmalet tarjoaa runsaasti kiipeilyä ja liukumista touhukkaille lapsille. Erilaiset kiipeilyosiot harjoittavat asentoaistia ja ristikkäiskoordinaatiota, jotka ovat keskeisiä lasten matemaattisen ymmärryksen kehittymiselle. Liukumäet tarjoavat jännittävän reitin takaisin maan tasolle. Kaarevilla tikkailla kiipeäminen on lapsille myös kognitiivinen haaste, kun he selvittävät, millä tavoin heidän tulee liikuttaa kehoaan päästäkseen huipulle. Kiipeilyn ja liukumisen lisäksi välineessä on paljon mahdollisuuksia sosiaalisille leikeille, jotka auttavat lapsia tärkeiden sosiaalisten ja emotionaalisten taitojen kehittämisessä sekä motivoivat leikkimään pidempään. 


Valitse variantti

PCE211302-CUSTOM

Tourmalet katolla

taivas, maa-ankkurointi

PCE211302-0901

Hinta

18.830,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE211302

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ ESSENTIALS kouluikäiset

Tuoteryhmä: ELEMENTS™ ESSENTIALS

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto