Ayers Rock

Ayers Rock on mahtava, ja se kiinnostaa lapsia jo kaukaa. Monipuolisten toimintojen ansiosta lapset palaavat takaisin kerta toisensa jälkeen. Ayers Rock tarjoaa monia kiipeilymahdollisuuksia useille aktiivisille lapsille. Torni on leikittävissä joka puolelta, ja sen ulkopuoli on yhtä kiivettävissä kuin sisäosakin. Tämä tukee perinteisiä koulunpihan leikkejä, kuten maa on laavaa. Erilaiset kiipeilyvälineet, kuten simpukkaistuin, kiipeilyseinät, kaarevat tikkaat ja kaartuvat tolpat, kehittävät asentoaistia ja koko kehon koordinaatiota, jotka ovat tärkeitä esimerkiksi lasten matemaattisen ajattelun kannalta. Kiipeilyn kruunaa jännittävä kaideliuku alas. Kiipeilyn lisäksi välineessä voi pitää lepohetken ystävien kanssa, sillä tasanteen alapuolella oleva keinuva simpukkaistuin on kaikkien kohtauspaikka.


PCE110200-CUSTOM

Ayers Rock

pinta-asennus

PCE110200-0001

Hinta

13.350,00 €

Ayers Rock

maa-ankkurointi

PCE110200-0901

Hinta

13.350,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE1102

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto