Fuji

Fuji on jättiläismäinen leikkiväline. Sen laajat ja monipuoliset mahdollisuudet houkuttelevat lapset leikkimään kerta toisensa jälkeen. Monipuoliset toiminnot, kuten korkeat kiipeilytikkaat, tukevat simpukkaistuimet, kiipeilyseinät, kierreverkot ja joustavat köydet, tarjoavat monitasoista leikkiä kaikentasoisille käyttäjille. Ne kehittävät lihasten lisäksi myös motorisia perustaitoja, kuten koordinaatiokykyä, tilan hahmottamista ja tasapainoa. Nämä motoriset taidot ovat tärkeitä myös elämäntaitojen, kuten turvallisen liikkumisen, kannalta. Korkealla oleva tasanne on vatsanpohjaa kutkuttava kokemus, kuten myös mutkitteleva, leveä liukumäki ja kaiteet. Tasanteen alapuolella on avara kohtauspaikka, jossa on keinuvia simpukkaistuimia. Fujin ulkonäkö on vaikuttava, ja lisäksi siinä on kaikille sopivia kohtauspaikkoja ja toimintoja läpinäkyvän rakenteensa ansiosta.


PCE110400-CUSTOM

Fuji

pinta-asennus

PCE110400-0001

Hinta

64.350,00 €

Fuji

maa-ankkurointi

PCE110400-0901

Hinta

64.350,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE1104

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto