Jäljittäjä

Vau! Jäljittäjä on upea leikkiväline, joka innostaa lapsia. Lapset leikkivät leikkivälineen kaikilla puolilla, joten he kehittyvät kaikilla alueilla ja leikkivät pidemmän aikaa. Monenlainen kiipeily, liukuminen, pyöriminen ja kieppuminen tukee fyysistä kehitystä. Nämä kaikki vahvistavat lihaksia ja kehittävät tärkeitä motorisia taitoja, kuten koordinaatiokykyä. Kiipeilyseinä ja kiipeilytanko ovat lasten mielestä erityisen kiinnostavia ja hauskoja heidän kehittäessään kiipeilytaitojaan ja lihasvoimaansa. Kokemusta parantaa myös Jäljittäjän rakenne, mikä rohkaisee sosiaalis-emotionaaliseen leikkiin ja yhteistyön tekemiseen. Jäljittäjässä on tilaa useille leikkijöille, joten se kehittää sosiaalisia taitoja. Helppopääsyiset portaat kutsuvat kaikki leikkiin, ja tasojen alla olevaan tilaan voi vetäytyä rauhaan hurjan liukumisen jälkeen. Jäljittäjä tukee täydellisesti kaikkia kehitysalueita aktiivisen leikin kautta.


PCE111000-CUSTOM

Jäljittäjä

pinta-asennus

PCE111000-0001

Hinta

15.550,00 €

Jäljittäjä

maa-ankkurointi

PCE111000-0901

Hinta

15.550,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE1110

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto