Kilimanjaro

Kilimanjaro on mahtava leikkihaaste, joka kiehtoo kaikkia ja houkuttelee lapset palaamaan monipuolisten, eritasoisten leikkimahdollisuuksien ansiosta. Erittäin jännittävät ja vuorovaikutteiset tasapainoiluhaasteet sekä tasapainoilutoiminnot kehittävät motorisia perustaitoja eli ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Nämä ovat perustaitoja, joita nykymaailmassa tarvitaan. Korkea verkkosilta ja korkea, kaareva liukumäki palkitsevat upeasti itsetunnon vahvistumisen ja korkeuksien valloittamisen. Tämä läpinäkyvä, joustava ja tukeva leikkiväline tarjoaa 360 asteen kiipeilymahdollisuudet. Lukuisat nurkkaukset, sopukat ja kohtauspaikat sopivat hyvin sosiaaliseen kanssakäymiseen. Maanpinnan tasolla olevat toiminnot tarjoavat kaikenkykyisille lapsille mahdollisuuden osallistua hauskanpitoon.


PCE310100-CUSTOM

Kilimanjaro

pinta-asennus

PCE310100-0001

Hinta

81.010,00 €

Kilimanjaro

maa-ankkurointi

PCE310100-0901

Hinta

81.010,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE3101

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto