McKinley

McKinley on mahtava leikkihaaste, joka houkuttelee lapset takaisin kerta toisensa jälkeen eritasoisten, upeiden leikkimahdollisuuksien ansiosta. Erittäin jännittävät ja vuorovaikutteiset kiipeily- ja tasapainoilutoiminnot kehittävät motorisia perustaitoja eli ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Nämä ja tilan hahmottaminen ovat peruselämäntaitoja, joita nykymaailmassa tarvitaan, esimerkiksi liikenneturvallisuuden lisäämiseksi. Korkea verkkosilta ja hurja, puoliavoin liukumäki palkitsevat upeasti itsetunnon vahvistumisen ja uusien korkeuksien valloittamisen. Tämä läpinäkyvä, joustava ja tukeva leikkiväline tarjoaa 360 asteen kiipeilymahdollisuudet. Lukuisat nurkkaukset, sopukat ja kohtauspaikat sopivat hyvin sosiaaliseen kanssakäymiseen. Maanpinnan tasolla olevat lukuisat toiminnot tarjoavat kaikenkykyisille lapsille mahdollisuuden osallistua.


PCE610100-CUSTOM

McKinley

pinta-asennus

PCE610100-0001

Hinta

115.790,00 €

McKinley

maa-ankkurointi

PCE610100-0901

Hinta

115.790,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE6101

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto