Rainer

Rainerin vaikuttava koko houkuttelee lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Hauskat ja monipuoliset toiminnot jaksavat kiinnostaa tuntikausia. Kiipeily, liukuminen ja keinuminen kehittävät koko kehon koordinaatiota ja tasapainoa, jotka ovat molemmat tärkeitä elämäntaitoja esimerkiksi liikenneturvallisuuden kannalta. Tukeva kiipeilyseinäpaneeli antaa mahdollisuuden levähtää ystävien seurassa matkalla ylös tai alas. Tasanteen alla olevat keinuvat simpukkaistuimet tarjoavat mukavan kohtauspaikan. Kalteva verkko johdattaa kiipeilijät kaideliukuun ja liukumäkitasanteelle ja kehittää koko kehon koordinaatiota. Kiipeilyn kruunaavat jännittävä kaideliuku ja pitkä liukumäki. Rainier tarjoaa kiipeilyhaasteita leikkivälineen joka puolella, joten taitoja kehittäviä leikkimahdollisuuksia on loputtomasti. Se on kompakti leikkikokemus, joka tarjoaa runsaasti haasteita.


PCE210200-CUSTOM

Rainer

pinta-asennus

PCE210200-0001

Hinta

24.820,00 €

Rainer

maa-ankkurointi

PCE210200-0901

Hinta

24.820,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE2102

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto