Silberhorn

Silberhornin jännittävät kiipeily-, liukumis- ja keinumistoiminnot houkuttelevat lapsia kerta toisensa jälkeen monipuolisten haasteiden ja kohtauspaikkojen ansiosta. Leikkivälineessä on kaiteet liukumista varten, kaareva liukumäki erilaisen liukumiskokemuksen tarjoamiseksi, simpukkaistuimet ja kiipeilyseinät koko kehon koordinaation ja lihasvoiman kehittämiseen sekä kumitasot tasapainon parantamiseen. Keskellä olevat kierreverkko ja keinuvat simpukkaistuimet lisäävät mielenkiintoa. Nämä kaikki toiminnot kehittävät lihaksia sekä motorisia perustaitoja eli ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Nämä parantavat lasten keskittymiskykyä sekä elämäntaitoja, kuten turvallista liikkumista. Toimintojen haastavuus, kuten korkealle kiipeäminen, vahvistaa lasten itsetuntoa. Rakenteen avoimuus ja eritasoiset leikkihaasteet tarjoavat kaikille sopivia toimintoja ja vuorovaikutusta.


PCE110300-CUSTOM

Silberhorn

pinta-asennus

PCE110300-0001

Hinta

28.740,00 €

Silberhorn

maa-ankkurointi

PCE110300-0901

Hinta

28.740,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE1103

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GO

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto