Kauppias

Kauppias tarjoaa mukavan suljetun leikkitilan, joka antaa mahdollisuuden rauhallisempaan leikkiin. Paneelit tarjoavat mahdollisuuksia hiekkaleikkeihin, ja hiekkaa siirtävät suppilot kehittävät lapsen käsitystä esineiden pysyvyydestä. Lapsi oppii myös ymmärtämään, että vaikka hän ei näe jotakin, kuten putkessa olevaa hiekkaa, se on silti siellä. Hiekkataskupaneeli kehittää hienomotoriikkataitoja ja loogista ajattelua. Hiekkaa voi siirtää taskusta toiseen, kun ne on kohdistettu oikein. Hauskan sivupaneelin aukkojen läpi voi siirrellä esineitä, ja samalla se tarjoaa matalan kiipeilytoiminnon. Näin syntyy kaksi tilaa, sisäpuoli ja ulkopuoli. Kolme eri korkuista sivua edistävät sosiaalista vuorovaikutusta. Kauppias tarjoaa leikkimahdollisuuksia monille lapsille samanaikaisesti niin välineen sisä- kuin ulkopuolellakin.


PCE503-CUSTOM

Kauppias

pinta-asennus

PCE503-0003

Hinta

4.540,00 €

Kauppias

maa-ankkurointi

PCE503-0603

Hinta

4.540,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE503

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GROW

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto