Kehittäjä

Kehittäjä on äärimmäisen monipuolinen leikkiväline pienimmille leikkijöille. Monipuoliset toiminnot houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Kaikki toiminnot kehittävät tärkeitä fyysisiä, sosiaalis-emotionaalisia, kognitiivisia ja luovia taitoja. Joustavat ja keinuvat kumiosat ovat vuorovaikutteisia, mitä taaperot rakastavat. Lisäksi tämä leikkiväline auttaa ymmärtämään syy- ja seuraussuhteita ja opettaa lapsia odottamaan omaa vuoroaan. Membraanisilta parantaa lasten koordinaatiokykyä ja luuntiheyttä heidän hyppiessään siinä. Verkko ja riipuntatikkaat kehittävät koordinaatiokykyä ja ylävartalon voimaa. Mukava leikkinurkkaus ja maanpinnan tasolla olevat paneelit lisäävät aistien käyttöä leikeissä, esimerkiksi musiikin ja äänten avulla, ja parantavat ketteryyttä sekä loogista ajattelua. Maanpinnan tasolla olevat läpinäkyvät leikkirakenteet edistävät kommunikointia ja kaikenkykyisten lasten leikkiä.


PCE305000-CUSTOM

Kehittäjä

pinta-asennus

PCE305000-0003

Hinta

24.920,00 €

Kehittäjä

maa-ankkurointi

PCE305000-0603

Hinta

24.920,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE3050

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GROW

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto