Perustaja

Perustajan monet erilaiset tasot ja leikkipaneelit kiehtovat taaperoita. Monipuoliset leikkitilat ja -toiminnot luovat erilaisia leikkimahdollisuuksia, jotka houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Kiipeilyseiniä pitkin voi kiivetä kahdelle eri tasolle, joissa on erilaisia leikkihaasteita ja päälihasryhmiä kehittäviä toimintoja. Korkeimmalta tasolta voi liukua takaisin maan pinnalle liukumäkeä tai kiharatankoa pitkin. Liukuminen tai kieppuminen alas kehittää tilan hahmottamista. Se on tärkeä motorinen taito etäisyyksien arviointiin liikenteessä. Maanpinnan tasolla olevat tolpat määrittävät tilan roolileikkiin, ja hiekkaleikkikulmaus antaa mahdollisuuden luovaan leikkiin. Korotetulla tasolla olevaa kasvopaneelia voi käyttää tunteiden ilmaisemiseen, ja Perustajan monet kohtaamispaikat lisäävät sosiaalista vuorovaikutusta.


PCE105200-CUSTOM

Perustaja

pinta-asennus

PCE105200-0003

Hinta

22.310,00 €

Perustaja

maa-ankkurointi

PCE105200-0603

Hinta

22.310,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE1052

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GROW

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto