Retkeilijä

Retkeilijä on erittäin tilava ja todella monipuolinen leikkirakennelma, joka tarjoaa fyysisiä, sosiaalis-emotionaalisia, kognitiivisia ja luovia toimintoja myös suurille pienten lasten ryhmille. Hauskat toiminnot houkuttelevat lapset takaisin kerta toisensa jälkeen. Joustava kiipeilyseinämä tarjoaa mahdollisuuden fyysiseen ja sosiaaliseen leikkiin, kuten myös kiipeilyverkot, tukevat paneelikiipeilyseinät, rappuset ja köysitikkaat. Nämä toiminnot kehittävät taaperoiden koordinaatiokykyä ja tilan hahmottamista. Ne ovat motorisia taitoja, jotka ovat oleellisia elintärkeiden taitojen, kuten tilanhahmotuskyvyn, hallitsemiseksi, joka on tärkeää liikenneturvallisuuden kannalta. Korotetulla tasolla on monenlaisia jännittäviä siltoja ja kulkureittejä, jotka edistävät sosiaalista vuorovaikutusta ja opettavat lapsia odottamaan omaa vuoroaan. Maanpinnan tasolla on monia nurkkauksia rauhallisempiin ja aisteja hyödyntäviin leikkeihin, jotka parantavat kaikenkykyisten lasten ketteryyttä ja ajattelutaitoja.


PCE405100-CUSTOM

Retkeilijä

pinta-asennus

PCE405100-0003

Hinta

53.730,00 €

Retkeilijä

maa-ankkurointi

PCE405100-0603

Hinta

53.730,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE4051

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GROW

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto