Vuorikiipeilijä

Vuorikiipeilijä houkuttelee taaperoita yhä uudelleen tilavilla ja todella monipuolisilla leikkitoiminnoillaan. Useita käyttäjiä varten on tarjolla fyysisiä ja sosiaalisia aktiviteetteja sekä kognitiivista stimulaatiota. Monipuoliset kiipeilymahdollisuudet - membraanikiipeily, vaakasuora verkko, leikkipaneeli-kiipeilyseinä ja portaikko - tarjoavat leikkiä eri tasoilla ja haasteilla, kehittäen ristikkäiskoordinaatiota ja lihaksia. Joustava membraanikiipeily reagoi lapsen liikkeisiin, lisäten haastetta ja hauskuutta. Tuplaliuku on sosiaalinen ja jännittävä aktiviteetti, joka harjoittaa myös tasapainoa ja keskivartalon lihaksia. Useat leikkipaneelit ja puheputket houkuttelevat tutkivaan leikkiin, ja niiden monet liikuteltavat osat ja äänielementit kehittävät näppäryyttä ja loogista ajattelua. Monipuolista leikkiä on tarjolla kaikille.


PCE205200-CUSTOM

Vuorikiipeilijä

pinta-asennus

PCE205200-0003

Hinta

34.000,00 €

Vuorikiipeilijä

maa-ankkurointi

PCE205200-0603

Hinta

34.000,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE2052

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ GROW

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto