Pilvenpiirtäjä 2

Tässä välineessä paneelit ja simpukkaistuimet on korvattu kiskoilla ja penkillä. Myös katto on poistettu, jotta ilkivaltaa olisi helpompi välttää alueilla, missä sitä ilmenee paljon. Leikittävyydessä ei kuitenkaan ole tehty kompromisseja: tarkoin sijoiteltujen kiipeilyotteiden ja kädensijojen avulla lapset pääsevät kiipeämään aivan koko välineen ympäri ulkopuolella. Lapset saavat hyvää harjoitusta ylävartalon ja selän lihaksille riipuntatikkailla ja kaiteilla. 2,4 m korkuisen tasanteen alla oleva penkki kutsuu viettämään välillä rauhallista lepohetkeä. Korkean välineen huipulle on monta reittiä: vakaat teräsaskelmat, tolpan kiipeilyotteet, kiharatanko tai kiipeilyseinä. Uloskäyntejäkin on useampia: kaiteet, kiharatanko, puolapuut tai kiipeilyseinä. Nämä leikkimahdollisuudet tekevät tuotteesta leikittävän joka puolelta ja monelle lapselle samanaikaisesti. Välineen korkeuden ansiosta siinä on tilaa sekä aktiiviselle toiminnalle että lepohetkelle. Välineen useat leikkitoiminnot harjoittavat kehon ristikkäiskoordinaatiota, tarjoavat venytystä selälle ja kehittävät sekä asentoaistia että sosiaalisia taitoja.

Pilvenpiirtäjä 2

90 cm maa-ankkurointi

ELE500104-3717

Hinta

20.420,00 €

Pilvenpiirtäjä 2

pinta-asennus

ELE500104-5017

Hinta

20.420,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : ELE500104

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ KOULUIKÄISET

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_ELE500104

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto