Maailmanmatkaaja

Maailmanmatkaaja tarjoaa vastustamattoman leikkimatkan nuoremmille lapsille. Vaihtelevien toimintojen ansiosta lapset voivat tehdä uusia löytöjä kerta toisensa jälkeen. Laaja valikoima kiehtovia aistinvaraisia ja reagoivia aktiviteetteja stimuloi lapsen ajattelua. Hiekkakupit, hammaspyörät, musiikkipaneelit ja kääntöpöydät ovat erinomaisia toimintoja, joiden parissa pääsee keskittymään leikkiin. Lisäksi ne toimivat paneelien molemmilta puolilta aktivoiden sosiaalisia taitoja, kuten vuorottelua. Erilaiset houkuttelevat fyysisiset aktiviteetit harjoittavat moottorisia taitoja, kuten ristikkäiskoordinaatiota ja tasapainoa: Pieni tunneli ja liuku ovat Maailmanmatkaajan alku ja loppu. Joustavat, huojuvat leikkitapahtumat riippumatossa ja sillalla kehittävät tasapainoa ja ristikkäiskoordinaatiota. Toistensa pomputtaminen on hurjan hauskaa, ja hyppiessä luun tiheys kasvaa vahvemmaksi.


PCE200300-CUSTOM

Maailmanmatkaaja

pinta-asennus

PCE200300-0002

Hinta

29.390,00 €

Maailmanmatkaaja

maa-ankkurointi

PCE200300-0602

Hinta

29.390,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE2003

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ TODDLERS

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto