Pioneeri

Pioneeri tarjoaa osallistavan leikkimatkan, joka saa lapset sanomaan "wow". Runsaiden leikkitoimintojen ansiosta lapset palaavat siihen yhä uudelleen. Ramppi johtaa vaihtelevien kosketeltavien leikkitoimintojen läpi suurelle tasolle, jossa on kaksi liukumäkeä. Tämä mahdollistaa pääsyn korotetulle tasolle. Tasanteelle pääsee myös leikkirakenteen toisesta päädystä löytyvän helppopääsyisen portaikon kautta. Maan tasolla on riippumatto, pöytä hiekkaleikkiin, musiikkipaneeli ja lukuisia kosketeltavia ja käännettäviä toimintoja. Puheputket mahdollistavat hauskan vuorovaikutuksen rakenteen yli. Kaikki nämä toiminnot kehittävät lapsen loogista ajattelua ja aistillisia taitoja. Pioneerin ulkopuolelta löytyy kolme ihastuttavaa nurkkausta tutkivaan leikkiin ja tauon pitämiseen rampin hurjemmista toiminnoista. Rakenteen läpinäkyvyys mahdollistaa vuorovaikutuksen kaikille.


PCE200500-CUSTOM

Pioneeri

pinta-asennus

PCE200500-0002

Hinta

37.570,00 €

Pioneeri

maa-ankkurointi

PCE200500-0602

Hinta

37.570,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCE2005

Tuotetyyppi: ELEMENTS™ TODDLERS

Tuoteryhmä: ELEMENTS™

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto