Leikkipuistot (esi)teini-ikäisille - KOMPAN GALAXY™


Ikäkuilun kaventaminen

Vielä vähän aikaa sitten vanhemmat alakoululaiset ja ennen kaikkea teini-ikäiset ajattelivat leikkipuiston olevan heidän nuoremmille sisaruksilleen sopiva paikka. He eivät uskoneet sen viihdyttävän heitä itseään – ja hyvästä syystä. Kukaan leikkipuistovalmistaja ei tarjonnut nuorille hupia ja jännitystä.

Tarpeiden tyydyttäminen vaati uudelleen ajattelua, ei hyvin toimivien leikkitekniikoiden uudistamista. GALAXY™ ei näytä samalta kuin mikään edeltäjänsä - se muutti leikin täysin. Leikkivälineiden ainutlaatuinen rakenne tarjoaa sisäänrakennettuja toimintoja, jotka ovat reagoivia ja dynaamisia. Se oli myös ensimmäinen vapaan leikin väline, jossa oli huomioitu kaikenkykyiset käyttäjät.

16 Product(s)

GALAXY™ nähdään usein KOMPAN-leikkipuistojen ja kuntoilupaikkojen välimuotona. Kauniiden muotojen ja läpinäkyvän rakenteen vuoksi GALAXY™ on arkkitehtien ja suunnittelijoiden suosikki kaikkialla maailmassa. Sitä pidetään modernien leikkipuistojen esikuvana.

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. Leikkipuiston tuottama arvo ymmärretään nyt paremmin kuin koskaan, ja (esi)teinit yhtälailla kaipasivat taukoa elämästä ruutujen äärellä.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Onko kuvastossa esitelty Galaxy-tuotesarja koko laajuudessaan?

Ei todellakaan, sillä tuotteet ovat luultavasti valikoimamme joustavimpia. Vakiorakennetta voidaan muokata lukemattomilla tavoilla ja monen eri kokoiseksi, ja sitten on vielä värit . . . PET-komponentit on saatavilla sinisenä ja limenvihreänä, ja vakauttajille ja ankkureille on kuusi värivaihtoehtoa.

 

Miten noin toiminnallinen väline voi olla esteetön?

Emme kiistä, etteikö rakenne olisi suunnattu seikkailunhimoisille (esi)teineille, jotka haluavat kiivetä sen harjanteilla ja rinteillä, mutta alapuoli on suunniteltu tarjoamaan pyörätuolin käyttäjille osallistumista.

 

Miksi Galaxy-rakenne ei ruostu?

Salaisuus on huippuluokan teräksessä, joka on kuumasinkitty ja sitten jauhemaalattu (jos värillinen).