Minshanin vuoristojätti

Eloisilla punaisilla väreillä ja kirsikankukilla koristeltu puutarhatalo erottuu kauniisti vihreässä ja rehevässä luonnossa. Monia sisäänkäyntejä sekä vaihtelevaa vauhtia tarjoavia eri korkeuksilla olevia uloskäyntejä sisältävä Minshan haastaa ja inspiroi lapsia leikin avulla. Kuten puissa roikkuvat pandat, lapset voivat rentoutua ja solmia ystävyyssuhteita monissa oleskelupaikoissa samalla, kun he kehittävät loogista ajatteluaan ja sosiaalisia taitojaan kognitiivisten leikkitoimintojen avulla. Nosturi ja lyhdyt ovat vain muutama niistä elementeistä, joita lapset haluavat tutkia ennen kun he tasapainoilevat lankkusillan yli, viilettävät kaideliukua pitkin alas tai kiipeävät torniverkkoa ylös.

 

Lopullinen malli ja tiedot riippuvat alueellisista turvallisuusstandardeista.

 

Haluaisin lisätietoa

Tuotenumero : KDSM_MINSHAN_MOUNTAINS_GIANT_EN

Tuotetyyppi: JÄTIT - inspiroivat teemakonseptit

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

4+

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
COM_REDSHOPB_FILE_GIANT
COM_REDSHOPB_FILE_GIANT
COM_REDSHOPB_FILE_CHINA

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto