Jätti L

VAU! Jätti L tarjoaa korkealle kiipeilyä, liukumista ja kohtaamispaikkoja, jotka vetävät lapsia puoleensa. Jätti on ainutlaatuinen yhdistelmä vauhdikasta liukumista, lempeää keinumista ja ennen kaikkea haastavaa kiipeilyä. Kaikki tämä läpinäkyvässä tornissa, mikä lisää jännitystä ja edistää sosiaalista vuorovaikutusta. Tämä innostaa hauskaan leikkiin kerta toisensa jälkeen. Liukumäet ovat kiinnostavimpia kohteita. Avoin ja suljettu liukumäki ovat molemmat jännittäviä kokemuksia. Leikkiväline tarjoaa todellista hauskanpitoa ja kehittää sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten itsesäätelyä ja empatiakykyä. Erittäin monipuoliset kiipeilymahdollisuudet tarjoavat haastetta, ja niiden korkeus ja läpinäkyvyys kutittaa vatsanpohjaa. Ne kehittävät myös koordinaatiokykyä ja tilan hahmottamista, mikä on tärkeää esimerkiksi turvallisen liikenteessä liikkumisen kannalta. Vauhdikas kiipeily kehittää myös kestävyyttä. Maan tasolla oleva keinuva riippukeinu ja köydet, joissa on askeltasoja, ovat hyviä kohtaamispaikkoja.


Valitse variantti

PCT1102-CUSTOM

Jätti L

urbaani

PCT110201-0901

Hinta

55.110,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCT1102

Tuotetyyppi: JÄTIT

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto