Jätti L päämaja

VAU! Jätti L päämaja tarjoaa korkealle kiipeilyä, liukumista ja kohtaamispaikkoja, jotka näkyvät jo kaukaa ja vetävät lapsia puoleensa. Jätti on ainutlaatuinen yhdistelmä vauhdikasta ja jännittävää liukumista, lempeää keinumista ja ennen kaikkea haastavaa kiipeilyä. Tämä innostaa hauskaan leikkiin kerta toisensa jälkeen. Korkea ja jyrkkä liukumäki on kiinnostavin kohde. Vauhti ja jännitys on taattu, ja korkeus konkretisoituu läpinäkyvien tornin seinien ansiosta. Haasteet kiehtovat lapsia. Leikkiväline tarjoaa todellista hauskanpitoa. Se kehittää tärkeitä sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten itsesäätelyä, neuvottelutaitoja ja empatiakykyä. Myös avoimet liukutangot tarjoavat jännitystä. Ne kehittävät tilan hahmottamista, jota tarvitaan esimerkiksi etäisyyksien arvioinnissa liikenteessä. Myös kiipeily kehittää näitä taitoja. Köydet, korkeat askelmat ja seinät kehittävät voimaa ja kestävyyttä. Maan tasalla olevat riippukeinut kutsuvat keinumaan. 


Valitse variantti

PCT1101-CUSTOM

Jätti L päämaja

urbaani

PCT110101-0901

Hinta

48.520,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCT1101

Tuotetyyppi: JÄTIT

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto