Jätti XL, urbaani

Jätti XL, urbaani

VAU! Jätti XL tarjoaa korkealle kiipeilyä, liukumista ja kohtaamispaikkoja, jotka vetävät kaikkia lapsia puoleensa. Tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä vauhdikasta liukumista, lempeää keinumista, kohtaamispaikkoja ja ennen kaikkea hurjaa kiipeilyä, joka innostaa hauskaan leikkiin kerta toisensa jälkeen. Läpinäkyvien tornien sisäosat ovat mutkittelevia, ja jyrkät askelmat ja avoimet köydet kehittävät lasten lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä. Avoin ja suljettu liukumäki sekä haastava kaideliuku ovat kaikki vauhdikkaita kokemuksia. Leikkiväline tarjoaa todellista hauskanpitoa ja kehittää sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten itsesäätelyä ja empatiakykyä. Monipuoliset kiipeilymahdollisuudet tarjoavat valinnanvaraa kaikille, ja läpinäkyvyys lisää jännitystä. Tässä leikkivälineessä kiipeily kehittää koordinaatiokykyä, tilan hahmottamista ja lihaskuntoa. Maan tasolla olevat matalat kiipeilyseinät luovat houkuttelevan ympäristön simpukkaistuimille, puheputkelle, riippukeinulle ja ristinollapelille. Tässä tilassa kaikki voivat viettää aikaa muiden kanssa ja osallistua leikkiin. 


Värivaihtoehdot:

PCT1105-CUSTOM

Jätti XL

urbaani, putkiliukumäki PE:tä

PCT110501-0901

Hinta

123.480,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
PCT1105
Ikäryhmä: 
6+
Mitat PxLxK: 
968 x 1136 x 891 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
6 - 12
Leikkikapasiteetti: 
60

Balance
Climb
Crawl
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Push
Slide
Sway
Socialize
Rules play
Sensory
Construct

EcoCore HDPE: 
Elinikäinen
Terästolppa HDG: 
Elinikäinen
HPL-tasot: 
15 vuotta
Köydet & verkot: 
10 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Putoamiskorkeus enintään:
279.00 cm
Turva-alue:
109.50 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Deutsch
English
español
français
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto