Jätti XL

VAU! Jätti XL tarjoaa korkealle kiipeilyä, liukumista ja kohtaamispaikkoja, jotka vetävät kaikkia lapsia puoleensa. Tämä on ainutlaatuinen yhdistelmä vauhdikasta liukumista, lempeää keinumista, kohtaamispaikkoja ja ennen kaikkea hurjaa kiipeilyä, joka innostaa hauskaan leikkiin kerta toisensa jälkeen. Läpinäkyvien tornien sisäosat ovat mutkittelevia, ja jyrkät askelmat ja avoimet köydet kehittävät lasten lihaskuntoa ja koordinaatiokykyä. Avoin ja suljettu liukumäki sekä haastava kaideliuku ovat kaikki vauhdikkaita kokemuksia. Leikkiväline tarjoaa todellista hauskanpitoa ja kehittää sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten itsesäätelyä ja empatiakykyä. Monipuoliset kiipeilymahdollisuudet tarjoavat valinnanvaraa kaikille, ja läpinäkyvyys lisää jännitystä. Tässä leikkivälineessä kiipeily kehittää koordinaatiokykyä, tilan hahmottamista ja lihaskuntoa. Maan tasolla olevat matalat kiipeilyseinät luovat houkuttelevan ympäristön simpukkaistuimille, puheputkelle, riippukeinulle ja ristinollapelille. Tässä tilassa kaikki voivat viettää aikaa muiden kanssa ja osallistua leikkiin. 


Valitse variantti

PCT1105-CUSTOM

Jätti XL

urbaani, putkiliukumäki PE:tä

PCT110501-0901

Hinta

115.290,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCT1105

Tuotetyyppi: JÄTIT

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

6+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto