Jätti XL, palatsi

Jätti XL, palatsi

VAU! Palatsijätti XL tarjoaa korkealle kiipeilyä, liukumista ja kohtaamispaikkoja, jotka vetävät kaikkia lapsia puoleensa. Jätti on ainutlaatuinen yhdistelmä vauhdikasta liukumista, lempeää keinumista ja ennen kaikkea haastavaa kiipeilyä. Kaikki tämä läpinäkyvässä tornissa, mikä lisää jännitystä ja edistää sosiaalista vuorovaikutusta. Tämä innostaa hauskaan leikkiin kerta toisensa jälkeen. Liukumäet ovat kiinnostavimpia kohteita. Avoin ja suljettu liukumäki sekä haastava kaideliuku ovat kaikki vauhdikkaita kokemuksia. Leikkiväline tarjoaa todellista hauskanpitoa ja kehittää sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja, kuten itsesäätelyä ja empatiakykyä. Monipuoliset kiipeilymahdollisuudet tarjoavat valinnanvaraa kaikille, ja läpinäkyvyys lisää jännitystä. Tässä leikkivälineessä kiipeily kehittää koordinaatiokykyä, tilan hahmottamista ja lihaskuntoa. Simpukkaistuimet, puheputki, riippukeinu ja ristinollapeli tekevät maan tasolla olevasta tilasta houkuttelevan. Matalat kiipeilyseinät ja köydet, joissa on askeltasoja, tarjoavat kaikille mahdollisuuden viettää aikaa muiden kanssa ja osallistua leikkiin. 


PCT1107-CUSTOM

Jätti XL, palatsi

putkiliukumäki ruostumatonta terästä

PCT110701-0901

Hinta

159.490,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).

Tuotenumero : 
PCT1107
Ikäryhmä: 
6+
Mitat PxLxK: 
968 x 1124 x 891 cm
Pääkäyttäjäryhmä: 
6 - 12
Leikkikapasiteetti: 
60

Balance
Climb
Crawl
Glide
Hang in arms
Jump
Pull
Push
Slide
Sway
Socialize
Rules play
Sensory
Dramatic play
Construct

EcoCore HDPE: 
Elinikäinen
Terästolppa HDG: 
Elinikäinen
HPL-tasot: 
15 vuotta
Köydet & verkot: 
10 vuotta
Takuuseen kuuluvat varaosat: 
10 vuotta

Sertifioinnit:

EN1176 hyväksytty
Putoamiskorkeus enintään:
279.00 cm
Turva-alue:
109.00 m2
Asentajien (henkilö)määrä :
2
Ankkurointivaihtoehdot:
Inground
Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Suunnittelu Kuva
Sivupiirustus Kuva
Tuotekuva
Deutsch
English
español
français
Tuotekuva CAD1
Tuotekuva CAD2

Laatua, joka kestää


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

Toteuta ainutlaatuinen unelmiesi kohde

KOMPAN Design Studiossa työskentelevien erikoisasiantuntijoiden avulla voit toteuttaa unelmiesi ja mielikuvituksesi pohjalta leikkisiä maamerkkejä, jotka saavat ihmiset sanomaan - vau!

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 50 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto