Linna-leikkipuistot


Kutsu kaikille prinsseille ja prinsessoille

Ehkä selkein kaikista leikkipaikkateemoista on linna, joka huokuu seikkailuhenkistä potentiaalia. Saat hetken olla kuningas tai kuningatar, neito hädässä tai urhea ritari kiiltävässä haarniskassaan, hyökkääjä tai puolustaja. Oikeilla linnoilla on haluttu osoittaa vaurautta ja voimaa, ja niitä on suojeltu hyödyntämällä sopukoita ja nurkkauksia hyökkäysten estämisessä. Kahdentoista KOMPAN-linnan sarja tarjoaa joka tasolla mahdollisuuksia seikkailuun ja hauskanpitoon. Linna tekee roolileikistä dramaattisen ja tutkimusmatkasta jännittävän. Alimmista vankityrmistä korkeimpiin torneihin asti linna tarjoaa paikkoja kiipeilyyn, piiloleikkeihin sekä lohikäärmeiden tähystelyyn.

9 Product(s)

KOMPANin linnat ovat pääsylippu hauskanpitoon, ja ne on rakennettu niin, että niitä voidaan säätää ja suurentaa. Näin ne saadaan sopimaan yksilölliseen budjettiin. Alkaen yksittäisestä tornista voit laajentaa leikkipaikkaasi muureilla ja porteilla.

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. Leikkipuiston tuottama arvo ymmärretään nyt paremmin kuin koskaan.

KOMPAN-linnat ovat kutsu leikkiin ja ennen kaikkea johdatus elämäntaitoihin. Luova leikki auttaa kehittämään kieli- ja viestintätaitoja sekä rohkaisee ja parantaa tiimityötä. Kun lapset leikkivät, he kehittävät erilaisia pelejä ymmärtäen, että heidän on tehtävä yhteistyötä saadakseen niistä kaiken irti. Hauskuuden kautta lapset kehittävät taitoja, jotka auttavat heitä koko heidän elämänsä ajan. Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Linna vai laiva? Kumpi meidän pitäisi valita?

Molemmat vaihtoehdot tarjoavat rajattomia leikkimahdollisuuksia. Kysy lapsilta, sillä he ovat paras barometri siitä, mikä toiminto olisi kaikista mieluisin. Ne, kuten kaikki KOMPAN-tuotteet, kestävät eliniän, joten muista ajatella myös pitkällä aikavälillä. Riippumatta siitä, mikä nykyisin on "muotia", linnat ja laivat ovat osoittautuneet ajattomiksi.

 

Kuinka korkeat leikkilinnan tornit ovat?

KOMPANin MOMENTS-linnan vakiotorni on 4,70 metriä korkea. Uudessa Jättien tuotesarjaan kuuluvassa Palatsissa se on melkein kaksinkertainen eli yhdeksän metriä, mutta se on palatsi eikä linnoitus eli kyseessä on erilainen leikkikokemus.

 

Kuinka suunnitella lopullinen leikkipaikka?

KOMPAN tarjoaa lukuisia yksittäisiä tuotteita, kuten liukumäkiä ja jousikeinuja, joiden avulla voidaan suunnitella täysin ainutlaatuinen ratkaisu, jossa on tilaa monille lapsille.