Linnan etuvartiotorni

Linnan etuvartiotorni vaijeriliu’ulla tarjoaa vaihtelevaa tekemistä sekä fyysiseen että sosiaaliseen leikkiin. Tornin kaarevaa kiipeilyverkkoa pitkin pääsee tasanteelle, josta vaijeriliuku alkaa. Ilman halki nopeasti liitäminen ja siitä syntyvä painoton tunne vaijeriliu’ussa on äärimmäisen hauskaa. Taitavimmat lapset voivat vaijeriliu’un päätyyn päästessään heilauttaa kehollaan itselleen lisää vauhtia niin, että he päätyvät takaisin tasanteelle takaperin. Ne, jotka pysähtyvät matkalla takaisin tai vaijeriliu’un päädyssä, voivat kädensijan avulla kuljettaa helposti liukurin takaisin alkuun seuraavalle jonossa olevalle. Astuessaan ylös tasanteelta lapsi saapuu palomiehenliu’ulle, joka tarjoaa kutkuttavan jännittävän matkan takaisin maan tasalle. Palomiehenliu’ulle pääsee myös haastavan ja hauskan kiipeilyverkon kautta, joka vaatii keskittymiskykyä, ristikkäiskoordinaatiota, tasapainoa sekä lihasvoimaa. Maan tasalla sijaitsevat tiski, limaovi ja vankila tarjoavat oivat puitteet mielikuvitusleikkeihin. 


PCM112800-CUSTOM

Linnan etuvartiotorni

muoviliuku, maa-ankkurointi

PCM112800-0902

Hinta

21.750,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM1128

Tuotetyyppi: Linnat

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Tuotteeseen liittyvät projektit

Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto