Päätornin ulompi portti

Teemaleikit muuttuvat astetta hauskemmiksi, kun lapset pääsevät valloilleen tässä "Päätornin ulompi portti"-linnassa. Sekä maan tasolta että ylemmältä tasolta löytyvien monipuolisten aktiviteettien ansiosta kaikki voivat leikkiä yhdessä. Interaktiiviset osat, kuten tykit, aarrearkku, linnan ovi, vankilaikkuna ja limaovi, innostavat mielikuvitukselliseen ja luovaan leikkiin, joka saattaa kestää jopa tuntikausia. Tämä tukee myös lasten sosioemotionaalista ja kognitiivista kehitystä. Lisäksi tuntoaistia stimuloivat aktiviteetit kehittävät lasten hienomotorisia taitoja kuin itsestään hauskan leikin lomassa. Muut aktiviteetit pitävät huolen siitä, että myös lasten fyysiset taidot kehittyvät. Näitä aktiviteetteja ovat muun muassa kiipeilyverkkoa ja kaltevaa kiipeilyseinää pitkin kiipeäminen, liukumäen laskeminen tai vaijeriliu'un kokeileminen. Vaijeriliu’ussa ilman halki nopeasti liitäminen ja siitä syntyvä painoton tunne on äärimmäisen hauskaa. 


PCM212400-CUSTOM

Päätornin ulompi portti

katto, vaijeriliuku, maa-ankkurointi

PCM212400-0902

Hinta

30.340,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM2124

Tuotetyyppi: Linnat

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto