MOMENTS-laivat


Aavat meret, hurjat seikkailut

Kun lapsi saa käsiinsä värikyniä, hän piirtää ensin talon tai puun ja sen jälkeen hän siirtyy laivoihin. Jopa kaikkein pienimpien lasten silmissä laiva edustaa seikkailua, tarinaa ja leikkisää pakoa todellisuudesta. KOMPANilla on kaksi ”laivastoa”: ensiksikin Robinia-laivat, joissa olemme antaneet luonnonpuun yksilöllisyyden luoda yhä parempia ja ainutkertaisia ominaisuuksia leikkejä varten, ja toiseksi nämä laivat, jotka kutsuvat pieniä merirosvoja raikkaine ja selkeine linjoineen.

Olipa kyseessä sitten kompakti Karavelli tai suuri Kuunari, lapset kapuavat alukseen etsimään merirosvoseikkailuja ja matkaamaan oman mielikuvituksensa valtamerille. Leikkiessään he kehittävät kommunikaatiotaitojaan, tunnistavat tiimityön tarpeen ja kehittävät jokaisella tarinantäyteisellä liikkeellä lihaksiaan ja parantavat luidensa tiheyttä. KOMPAN-laivat, leikkisä matka aavalle merelle, ehkäpä aivan kotisatamasta.

7 Product(s)

Laivat on rakennettu useista komponenteista, joten niiden muotoa on mahdollista säätää kohteeseen sopivaksi. Esimerkiksi sijoittamalla aktiivisempi puoli aurinkoisimpaan kohtaan tai osoittamalla laiva visuaalisesti houkuttelevimpaan suuntaan auttaa lisäämään houkuttelevuutta ja vetovoimaa.

Luova leikki auttaa kehittämään kieli- ja viestintätaitoja sekä rohkaisee ja parantaa tiimityötä. Kun lapset leikkivät, he kehittävät erilaisia pelejä ymmärtäen, että heidän on tehtävä yhteistyötä saadakseen niistä kaiken irti. Hauskuuden kautta lapset kehittävät taitoja, jotka auttavat heitä koko heidän elämänsä ajan.

Ulkona leikkiminen on yksi parhaimmista ja arvokkaimmista kehitystä tukevista aktiviteeteista. Vuoden 2020 tapahtumat ovat tuoneet sen yhä selkeämmin esille. Jos jotakin positiivista tilanteessa on ollut, niin se, että ollaan ymmärretty ulkoilmaan pääsyn ja siitä nauttimisen tärkeys ja sen merkitys perusterveydelle. Leikkipuiston tuottama arvo ymmärretään nyt paremmin kuin koskaan.

Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja KOMPANin tuotteista tai palveluista.

 

Usein kysyttyä leikkilaivoistamme

 

Sijoittavatko ihmiset leikkilaivoja vain rannikkoalueille?

Ei todellakaan. Merirosvoseikkailujen jännitys ei ulotu ainoastaan meren rantaan. Se on vähän kuin ajattelisi, että avaruusaiheinen puisto voisi toimia vain laukaisukeskuksen vieressä.

 

Ovatko esitteessä olevat laivat ainoat saatavilla olevat mallit?

Ei. Laivat ovat osina, joten niitä voidaan räätälöidä värien, pituuden ja leikkitoimintojen osalta. KOMPANin maine rakentuu asiakkaiden kuuntelemiseen ja sen tarkkailemiseen, miten lapset haluavat mieluiten leikkiä.

 

Jos haluaisimme laivan, kuinka kauan KOMPANilla kestää sen toimittamisessa?

Laiva toimitetaan tehtaalta 20 työpäivän kuluessa. Paikallisen asennuksen jälkeen leikkikenttäsi on valmis…