Fregatti

Tämä mahtava rakennelma on jännittävä ja täynnä hauskaa monipuolista leikkitoimintaa, jotka kannustaa lapsia leikkimään pitkään. Se rikastuttaa heidän aktiivista ulkoleikkiään ja innostaa esittävään ja tutkivaan leikkiin. Välineessä on vaihtelevasti erilaisia kiipeilymahdollisuuksia, joissa lapset pääsevät käyttämään ristikkäiskoordinaatiota, joka kehittää lukutaidon parantamisen kannalta tärkeää moniaistista havainnointikykyä. Laivateema kannustaa esittävään leikkiin, jonka tiedetään hyvin edistävän kielen kehitystä ja yhteistyötä vaativia leikkejä. Esittävää leikkiä edistävät myös monet maan tasolla ja korotetulla tasolla sijaitsevat kosketeltavat ja liikuteltavat elementit ja leikkipaneelit, jotka kehittävät ajattelutaitoja opettavat oman vuoron odottamista. Kannen alla on suuri tila, joka sisältää suppilo- ja numeropaneelin, joiden avulla lapset oppivat ymmärtämään esineiden pysyvyyttä ja harjoittavat esim. laskutaitoa. Liukuminen takaisin maan tasolle on hauskaa ja se tukee myös tasapainoa ja ryhtiä.


PCM102700-CUSTOM

Fregatti

Helppopääsyinen

PCM102700-0902

Hinta

29.310,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM1027

Tuotetyyppi: Laivat

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto