JÄÄKARHU

KOMPANin merirosvolaiva kiinnostaa edelleen myös nykypäivän lapsia ja houkuttelee heidät leikkiin. Kirkkaat värit, pyöreät muodot ja vahva teema innostavat roolileikkiin kerta toisensa jälkeen vuodesta toiseen. Rakennelma vastaa kokonaista leikkipuistoa erilaisten leikkitoimintojensa ansiosta. Kölin takana oleva avoin tila on hyvä kohtaamispaikka. Kannen alla olevassa kajuutassa voi keinua rauhassa, mikä kehittää tasapainoa ja tilan hahmottamista sekä opettaa odottamaan omaa vuoroa. Verkko ja helppopääsyiset portaat johtavat kannelle. Kaikenkykyiset lapset voivat osallistua leikkiin avoimen, läpinäkyvän rakenteen ansiosta. Monet aisteja stimuloivat ja liikkuvat toiminnot innostavat roolileikkiin, mikä kehittää kielellisiä ja kommunikointitaitoja. Liukuminen kehittää tasapainoaistia, kutittaa vatsanpohjaa ja on hurjan hauskaa.


PCM103200-CUSTOM

PIRATE SHIP

STEEL POSTS - RED

PCM103200-0901

Hinta

20.540,00 €

PIRATE SHIP

STEEL POSTS - RED

PCM103200-0001

Hinta

20.540,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM1032

Tuotetyyppi: Laivat

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product picture CAD1
Product picture CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_CAD3

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto