MOMENTS™ -leikkivälineet


Monipuolinen ja luonnollinen leikkiväline

MOMENTS™ on kokonaisvaltainen, klassisen näköinen leikkikonsepti, joka kattaa jokaisen lapsen oppimisen ja kehityksen kaikki vaiheet. MOMENTS™ sisältää monipuolisimman valikoiman leikkitoimintoja ja se palvelee laajaa ikäryhmää kaksivuotiaista kaksitoistavuotiaisiin, joka tekee siitä vaihtelevimman, joustavimman ja kaikkialle sopivan leikkialueen. Se on kuin kasvihuone, jossa nuoret mielet ja kehot kukoistavat.

Näiden muotoilultaan yksinkertaisimpien joukossa olevien leikkirakenteiden vetovoima on ajaton. Ne istuvat mukavasti koulun pihalle tai seisovat ylpeänä puistossa. Valtava valikoima päävärejä käyttävistä perinteisistä leikkikeskuksista oliivinvihreisiin urbaaneihin ja tummanvihreisiin luonnollisiin leikkikeskuksiin, ja niiden leveistä kutsuvista liukumäistä suuriin tasanteisiin, joissa solmitaan ensimmäiset ystävyyssuhteet, ja huimapäisiin yhden metrin köysitikkaisiin - kaikki kannustavat nauttimaan hetkestä.


MOMENTS on lähtökohta koko elämän kestävälle leikkimatkalle. Perusmuodot pysyvät lasten mukana vuosia, kun he kehittyvät yhdeltä leikkitasolta toiselle. Teemaleikkivälineet avaavat maailman esittäviin leikkiskenaarioihin, jotka kehittävät lasten sosiaalisia taitoja, mielikuvitusta, empatiaa ja yhteistyötä. Esittävä ja roolileikki rohkaisee kielen ja viestintätaitojen käyttöön, mikä auttaa lapsia luomaan uusia ystävyyssuhteita ja parantamaan kielitaitoaan.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä MOMENTS™ -tuotesarjasta

Kuinka tärkeä rooli väreillä on leikkipuistossa?

Värit ovat elintärkeitä kaikkialla elämässämme. Lapsille pastellivärit virtaavat lastentarhassa rauhan aikaansaamiseksi, kun taas vahvat päävärit hallitsevat leikeissä. Vihreä viittaa tasapainoon ja kasvuun, punainen tarkoittaa energiaa ja jännitystä, keltainen on iloinen ja onnellinen, sininen viestii luottamusta ja rauhaa - ja siksi ne ovat niin hallitsevia, varsinkin pienille lapsille tarkoitetuissa leikkipuistoissa, kuten MOMENTS-leikkikeskuksissa. Värit eivät vain viesti äänettömästi, vaan voimakkaat värit auttavat lapsia erottamaan esineet helpommin.

Miksi palatsit, linnat ja laivat ovat niin suosittuja leikkivälineitä?

Lapsi ei ehkä ole koskaan nähnyt palatsia tai linnaa tosielämässä, mutta perinteiset tarinat, kuten Tuhkimo ja Todellinen prinsessa, sekä uudemmat tarinat, kuten Shrek, esittelevät heille upean fantasiamaailman. Samoin kuin erityisesti vanhat puiset laivat, ne toimivat lähtökohtana monille sarjakuville tai elokuville, ja KOMPANilla ne ovat vakiotoiminnallisuus monissa leikkimuodoissa.

Kuinka kauan leikkikentän pitäisi kestää?

Massatuotettujen autojen keskimääräinen käyttöikä on kaksitoista vuotta. Yli 60% Rolls Roycen koskaan rakentamista autoista on edelleen ajokelpoisia. Leikkikenttien ja laadukkaiden autojen välillä on analogia - asianmukaisella hoidolla auton runko kestää ikuisesti, mutta käytön aikana renkaat, jarrut ja pakoputket on vaihdettava ja moottorin osat on huollettava. Puolen vuosisadan ajan toimineena, alan johtavana leikkipuistojen valmistajana tiedämme isovanhempia, jotka vievät lapsenlapsensa samaan KOMPAN-leikkipuistoon, jossa he itse kävivät lapsena. Alan parhaat takuut takaavat jotkin osat, vastaavat kuin auton runko, elinikäisesti. Toisilla osilla, jotka on suunniteltu ottamaan kaikki iskut ja pyöritykset, takuu on kahdesta viiteentoista vuoteen. Kuitenkin, hyvällä huolenpidolla leikkikentän tulisi kestää sukupolvelta toiselle.