Leikkitorni ja keinu, fyysinen

Yhdistämällä kiipeilyn, keinumisen ja liukumisen voi tarjota mahtavan määrän hauskuutta kouluikäisille lapsille. Liukumäen tasanteelle voi kiivetä kiipeilyverkkoa pitkin ja alastulo sujuu vatsanpohjasta kutkuttavalla kyydillä alas liukumäkeä.Tornitasanteen alla on paneeli, jonka modernilla tiimalasitoiminnolla voi tehdä kaikenlaisia kokeita ja tutkimuksia. Keinu tarjoaa mukavaa tekemistä kaikille sukupolville. Käyttäjä voi istua, maata vatsallaan tai seistä keinuessaan.Hauskuuden lisäksi kiipeily, keinuminen ja liukuminen harjoittavat lasten motorisia taitoja, koko tasapainojärjestelmää ja ristikkäiskoordinaatiota. Leikkitorni & duokeinun erilaiset kiipeily-, liukumis- ja keinumiskokemukset tarjoavat hyvän perustan hauskanpidolle ja liikunnalliselle leikille sekä olennaista harjoitusta lapsen motorisille taidoille ja lihaksille. Liikunnan lomassa voi myös pitää taukoa pelaamalla ristinollapeliä tasanteen alla tai leikkimällä liikuteltavilla ajanotto-osilla, jotka löytyvät tasanteen tolpasta. Kiipeilymahdollisuuksia tarjoavat tukevat, kolmipuolaiset tikkaat, joita pitkin pääsee nopeasti ylös. Haastavan, mutta hauskan reitin liukutorniin tarjoavat kiipeilytangot. Tornista pääsee poistumaan kahta eri reittiä: joko vatsanpohjaa kutkuttavalla, perinteisellä kyydillä liukumäkeä pitkin tai enemmän uskallusta vaativia kaiteita pitkin maan tasalle liukumalla.


PCM110603-CUSTOM

Leikkitorni ja keinu, fyysinen

muoviliuku, pinta-asennus

PCM110603-0002

Hinta

7.770,00 €

Leikkitorni ja keinu, fyysinen

muoviliuku, maa-ankkurointi

PCM110603-0902

Hinta

7.770,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM110603

Tuotetyyppi: MOMENTS™ kouluikäiset

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

3+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto