Mega Deck -triplatorni aurinkopurjeella

Tämä toimintoja pursuava leikkiväline sopii hurjiin ja hauskoihin leikkeihin sekä myös sosiaaliseen leikkiin. Triplatornissa on runsaasti kohtaamispaikkoja, paljon erilaisia leikkimahdollisuuksia ja kaikille sopivia elementtejä, joten se innostaa lapset tuntikausiksi yhteisleikkeihin. Kolme toisiinsa yhdistettyä tornia innostaa ryhmäleikkiin sekä ylemmällä tasolla että maan pinnalla, joten kaikenkykyiset lapset voivat osallistua leikkiin. Tasot ovat viihtyisiä kohteita, ja niihin pääsee helppopääsyisten portaiden, huojuvien reittien tai kiipeilyverkon kautta. Erilaiset uloskäynnit lisäävät jännitystä. Keikkusilta on kaikkia lapsia yhdistävä toiminto, mikä kehittää tasapainoa ja edistää sosiaalista leikkiä. Leikkivälineiden monipuolisuus tarjoaa mahdollisuuden kehittää ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiokykyä, jotka ovat kaikki tärkeitä taitoja esimerkiksi turvallisen liikenteessä liikkumisen kannalta. Keskivartalon, jalkojen ja käsivarsien lihakset kehittyvät.  Aisteja stimuloivat yksityiskohdat kehittävät ajattelua. Kohtaamispaikat kannustavat sosiaalisuuteen. Tämä on resepti, jolla lapset saa leikkimään pitkiä aikoja. 


PCM310913-CUSTOM

Mega Deck -triplatorni aurinkopurjeella

pinta-asennus

PCM310913-0002

Hinta

36.650,00 €

Mega Deck -triplatorni aurinkopurjeella

maa-ankkurointi

PCM310913-0902

Hinta

36.650,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM310913

Tuotetyyppi: MOMENTS™ kouluikäiset

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto