Nelitorni ja kaideliuku

Tarjoamalla kouluikäisille lapsille mahdollisuuden monipuoliseen fyysiseen leikkiin teet heistä ikionnellisia! Nelitornin kokonainen leikkiuniversumi takaa huikean määrän leikkiä ja iloa pitkäksi aikaa suurellekin lapsijoukolle. Linnanpihan lailla sulkeutuva leikkiväline tarjoaa toimintoja monella tasolla. Paljon tasapainoilua, kiipeilyä ja liukumista! Maan tasalla on runsaasti tilaa sosiaalista vuorovaikutusta varten: tuplariippumatot, tiimalasi ja liikuteltavat osat yhdistävät lapset leikin kautta toisiinsa. Isoimpien lasten matka leikin maailmaan voi alkaa vaikkapa kiipeilyseinää pitkin kulmatorniin kiipeämällä. Kulmatornista pääsee takaisin maan tasalle vatsanpohjaa kutkuttavaa liukumäkeä pitkin, ja sitten taas takaisin ylös liukumaan – niin monta kertaa kuin haluaa. Matka voi jatkua myös verkkotunnelin ja teräsvanteen läpi kiipeämällä seuraavalle tasanteelle saakka. Sieltä pääsee alas haastavia kaiteita pitkin tai kiipeämällä kaarevaa kiipeilyverkkoa alas. Kiipeilyverkkoa pääsee tietysti myös ylös, tiheämpää reunaa kaikkein nopeimmin. Verkon toinen reuna on harvaa verkkoa, josta mahtuu myös läpi ja jossa voi vaikka roikkua polvitaipeiden varassa. Saman tornin toisella puolella on vaihtelevaa haastetta tarjoava verkko, jota pitkin voi kiivetä yhdessä kavereiden kanssa kolmannelle tasanteelle. Sieltä voi laskea alas jännittävää palomiehentankoa pitkin tai edetä aina neljänteen torniin saakka huojuvaa siltaa pitkin tasapainoillen. Neljännestä tornista pääsee tasapainoilemaan huojuvaa tasapainolankkua pitkin takaisin ensimmäiseen torniin saakka. Leikkiväline tarjoaa paljon hauskuutta monelle leikkijälle samaan aikaan. Lisäksi kiipeäminen ja roikkuminen kehittävät lasten käsi-, jalka- ja keskivartalon lihaksia. Välineen torneissa, verkoissa ja silloilla kiipeily, tasapainoilu ja liukuminen antavat hyvää harjoitusta karkeamotoriikalle.


PCM410103-CUSTOM

Nelitorni ja kaideliuku

teräsliuku, pinta-asennus

PCM410103-0002

Hinta

25.140,00 €

Nelitorni ja kaideliuku

teräsliuku, 90cm ankkurointi

PCM410103-0902

Hinta

25.140,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM410103

Tuotetyyppi: MOMENTS™ kouluikäiset

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

4+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto