Leikkimökki ja pöytä

Leikkimökin toiminnot kehittävät lapsen fyysisiä, kognitiivisia ja sosiaalisia taitoja. Hiekkataskupaneelissa on kaksi hiekkataskua, joita voi täyttää hiekalla ja siirrellä uria pitkin. Hiekkataskuilla leikkiminen tutustuttaa painovoimaan ja syy- ja seuraussuhteisiin. Pyöreä ikkuna innostaa pikkulapsia vuorovaikutukseen keskenään. Avoin, lattiaton rakenne on esteetön. Paneeleja voi käyttää kummaltakin puolelta, joten niiden ääreen mahtuu kerrallaan leikkimään vähintään kaksi lasta. Kotileikkeihin houkuttelevan leikkimökin seinäpaneeleissa on monia muita toimintoja, jotka lisäävät sen leikittävyyttä. Ohjauspyörä innostaa roolileikkeihin, pyöreä ikkuna houkuttelee lapsia vuorovaikutukseen ja kolmannen paneelin aukko voi olla leikeissä vaikka luolan suu. Ulkopöydässä on pyörivistä helmistä koostuva liukuhihna, jota on mukava tutkia ja tunnustella käsillä.


PCM001600-CUSTOM

Leikkimökki ja pöytä

punainen, maa-ankkurointi

PCM001600-0601

Hinta

2.280,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM0016

Tuotetyyppi: Moments Mini™

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

6m+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto