Leikkitorni, -mökki ja parveke

Leikkimökkiin pääsee ryömimällä läpällä peitetystä aukosta. Mökissä on kaupan tiski ja pyörivistä helmistä koostuva liukuhihna, jota on mukava tutkia ja tunnustella käsillä. Keskitasanteelle pääsee suoraan maan tasalta. Tasanteen seinässä on postilaatikkopaneeli, josta voi laittaa esineitä läpi. Ylätasanteella on hauska pyöreä kurkistusikkuna, ja sieltä voi liukua alas ikäryhmälle sopivaa liukumäkeä. Leikkimökkiin pääsee läpällä peitetystä konttausaukosta. Sisällä on kaupan tiski ja pyörivistä helmistä koostuva liukuhihna, jota on mukava tutkia ja tunnustella käsillä. Keskitasanteelle pääsee suoraan maan tasalta. Tasanteen seinässä on postilaatikkopaneeli, josta voi laittaa esineitä läpi. Ylätasanteella on hauska pyöreä kurkistusikkuna, ja sieltä voi liukua alas ikäryhmälle sopivaa liukumäkeä.


PCM200700-CUSTOM

Leikkitorni, -mökki ja parveke

punainen, maa-ankkurointi

PCM200700-0601

Hinta

9.450,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM2007

Tuotetyyppi: Moments Mini™

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

1+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate EN
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto