Triplatorni rampilla, Ultimate, esteetön

Tämä mahtava leikkiyksikkö kutsuu kaikenkykyiset lapset leikkimään. Monipuolisten leikkitoimintojen ansiosta he palaavat leikkimään yhä uudelleen ja pysyvät leikeissä pitkään. Ramppi vie lapsen houkuttelevien kosketeltavien ja fyysisten leikkitoimintojen luokse: kello- ja ristinolla-leikkipaneelit kutsuvat seurusteluun ja edistävät loogista ajattelua ja sosiaalista vuorovaikutusta. Monet uloskäynnit tarjoavat mahdollisuuden poistumiseen riemuisalla tavalla. Liukuminen kehittää myös tasapainoa ja tilanhahmotusta. Suosittu kiharatanko tarjoaa pyörivän liu'un alas. Kiipeilyseinä ja -verkko kehittävät ristikkäiskoordinaatiota, joka on tärkeää lukutaidon oppimiselle myöhemmin. Yksikön ulkopuoli on yhtä kiehtova: kaksi riippukeinua kutsuvat rinnakkaisleikkiin - taaperoiden sosiaaliseen leikkiin. Mahtava musiikkipaneeli tuottaa ääntä ja sävellajeja, mikä tukee loogista ajattelua ja luovuutta.


PCM301110-CUSTOM

Triplatorni rampilla, Ultimate, esteetön

punainen, terästolpat, muoviliuku

PCM301110-0610

Hinta

43.820,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : PCM301110

Tuotetyyppi: MOMENTS™ yhdistelmät

Tuoteryhmä: MOMENTS™ -leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Product picture CAD1
Product picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto