SMART PLAYGROUND™ (digitaalinen)


Hans Christian Andersenin sadut heräävät eloon

Elämme erilaisia aikoja. Nuorten ajatukset juoksevat nopeammin kuin koskaan, mutta heidän jalkansa liikkuvat vähemmän kuin koskaan. Näyttöruudun houkutus on johtanut potentiaalisesti vahingolliseen, istuvaan elämäntapaan, joka on täynnä kommunikointia, mutta harvoin kasvotusten. Hiiren klikkaus, peliohjaimen pärinä ja sormen liu'uttaminen kosketusnäytöllä ovat arvokkaita työkaluja menestyksen kannalta tekniikan aikakaudellamme, mutta ne eivät korvaa vapaata liikkumista ja ilmaisua ulkoilmassa.

Joten mitä jos voisit yhdistää nykyaikaisen tekniikan ulkoiluun? Smart Playground™ tekee sen mahdolliseksi. Yhdestä hienoimmista tarinankertojista inspiraationsa saaneet Hans Christian Andersenin leikkivälineet on suunniteltu toimimaan sekä leikkirakenteena sellaisenaan että virtuaalisen, interaktiivisen digitaalisen lisäominaisuuden kanssa. Se tarjoaa ikäryhmälle sopivan vahvan perustan kielitaidon kehittämiselle ja sosiaaliselle kanssakäymiselle.

 

Smart Playground™ antaa aikuisille ja lapsille mahdollisuuden jakaa oppimis- ja kulttuurikokemuksiaan elämää ohjaavien klassisten satujen maailmassa. Tarinat, jotka inspiroivat ja valistivat 1840-luvulla, ovat eläviä ja vuorovaikutteisia 2000-luvulla.

7 Product(s)