Ruma Ankanpoikanen & Pieni Tulitikkutyttö

Kiipeilyseinä ja helppo sisäänkäynti tarjoavat kiipeilijöille kaksi reittiä ylös. Kiipeilyseinä haastaa lasten ongelmanratkaisukyvyt ja sopii eri taitotasoille – vasemmalla puolella on helpompi reitti kuin oikealla. Purjelaivan puolella on hauska liukumäki, ja toisella puolella on nopea alastuloreitti palomiehentankoa pitkin. Ruma ankanpoikanen -julkisivussa on monia liikuteltavia elementtejä, kuten pieni vaaka, linnunpesä, tipuja ja muna. Tutun Ruman ankanpoikasen siipeä voi kääntää, ja hanhet munivat munia. Lapsista on kiva löytää leikkivälineen alla olevat piilopaikat. Toisessa päädyssä on kalteri-ikkunalla varustettu tyrmä, ja toisesta päädystä löytyy penkki ja tilaa vaikkapa kauppaleikkiin. Penkki toimii tasona rakennusleikeissä tai levähdyspaikkana. Pieni Tulitikkutyttö-teeman puolella on lisää kosketeltavia ja liikuteltavia kohteita, kuten kumiset puunjuuret, joiden välistä pääsee suojaan rakenteen alle. Siirrettävällä riippulukolla voi leikisti lukita ja avata tyrmän oven. Aarrearkun voi avata ja sulkea, ja arkun vieressä on noita ja taikasauva.

Tälle leikkivälineelle on saatavilla opetusmateriaalit, jotka sisältävät työkaluja ja valmiita tehtäviä varhaiskasvatuksen ammattilaisille opetussuunnitelman mukaisen opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen päiväkodeissa. Lue lisää täältä


Ruma Ankanpoikanen & Pieni Tulitikkutyttö,

muoviliuku, maa-ankkurointi

MSC642800-3717P

Hinta

19.980,00 €

Ruma Ankanpoikanen & Pieni Tulitikkutyttö

muoviliuku, pinta-asennus

MSC642800-5017P

Hinta

19.980,00 €

Ruma Ankanpoikanen & Pieni Tulitikkutyttö,

teräsliuku, maa-ankkurointi

MSC642801-3717P

Hinta

20.810,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : MSC6428

Tuotetyyppi: SMART PLAYGROUND™ (digitaalinen)

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2 - 6

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product picture CAD1
Product picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto