Linna & Linnoitus, esteetön

Linna/Linnoitus-leikki tarjoaa neljä erilaista toimintoaluetta ja sisäänpääsyä. Maailma näyttää iloiselta ja mukavalta palatsin puolella yksisarvisen vartioidessa, kun taas synkkä leijona vahtii vastakkaisella puolella tyrmän sisäänkäyntiä, joka on piilossa liukumäen alla. Jos joutuu vangiksi, tarvitsee hyvän pakosuunnitelman ja ystäviä auttamaan. Prinsessa voi tarkastella valtakuntaansa ylhäältä parvekkeelta käsin. Kiipeilyseinä on haastava sisäänpääsy rohkeille kiipeilijöille, kun taas lapset, joilla on fyysisiä haasteita, pääsevät parvekkeelle ja liukumäkeen leveän portaikon kautta, jonka alatasanteella tulijaa tervehtivät ystävälliset linnut. Portaikko on esteettömyysvaatimusten mukainen, ja se toimii siirtymätasanteena, johon lapsi voi jättää pyörätuolin tai kävelytuen ja jatkaa matkaa ylös.


Linna & Linnoitus, esteetön

maa-ankkurointi

MSC641600-3717P

Hinta

17.750,00 €

Linna & Linnoitus, esteetön

MSC641600-5017P

Hinta

17.750,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : MSC6416

Tuotetyyppi: STORY MAKERS™

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product picture CAD1
Product picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto