Viidakko & Valtameri, esteetön

Suuri Valtameri/Viidakko-yhdistelmä on toiselta puolelta laiva ja toiselta puolelta trooppinen viidakko. Viidakosta löytyy piilossa oleva käärme, kiipeilyseinä, pystysuora leikkipaneeli ja leikkitiski, jonka ääreen voi kokoontua. Viidakon ja tornin yhdistää verkko, jossa on lisää leikkimahdollisuuksia. Matka alkaa liukumäellä varustetusta tornista ja jatkuu haastavan kiipeilyverkon poikki päätornille. Kiipeily on keskeinen liikunnallinen taito, joka harjaannuttaa nousemista ja laskeutumista käsiä ja jalkoja käyttäen. Monimutkainen kiipeilyverkko haastaa erilaisiin liikemalleihin ja toimii myös sosiaalisena kokoontumispaikkana. Liikkuvuus kehittyy myös toisia leikkijöitä ohittaessa. Päästyään turvallisesti takaisin laivaan lapset voivat laskea liukumäkeä pitkin mereen tai liukua kiharatankoa pitkin viidakkoon.


Viidakko & Valtameri, esteetön

MSC641000-3717P

Hinta

27.420,00 €

Viidakko & Valtameri, esteetön

MSC641000-5017P

Hinta

27.420,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : MSC6410

Tuotetyyppi: STORY MAKERS™

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2+

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Product picture CAD1
Product picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto