Viidakko & Valtameri

Viidakko & Valtameri -väline on toiselta puolelta laiva ja toiselta puolelta trooppinen viidakko. Lapset voivat leikkiä valtameren ylitystä ja päästä salaperäiselle trooppiselle saarelle. Komentosillalla voi ohjata alusta ja pitää vahtia, ja kiharatankoa pitkin pääsee alas viidakkoon. Viidakosta löytyy piilossa oleva käärme, kiipeilyseinä, pystysuora leikkipaneeli ja leikkitiski. Laivan puolella on kannen alla penkki levähtämistä varten, ja viidakossa on oma matalampi sisätila. Lapsista on hauska löytää rakenteen alla olevat piilopaikat, joissa on tilaa olla suojassa viidakon vaaroilta tai merenkululta. Pienempi tila kiipeilyseinän alla on kiehtova paikka piileskellä ja tarkkailla maailmaa. Kiipeilyseinän pienet kurkistusreiät kannustavat tutkimaan ja löytämään. Lapset näkevät muut leikkijät helposti rakenteessa olevien aukkojen kautta.


Viidakko & Valtameri, esteetön

maa-ankkurointi

MSC640801-3717P

Hinta

21.310,00 €

Viidakko & Valtameri, esteetön

pinta-asennus

MSC640801-5017P

Hinta

21.310,00 €

Kaikki hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV 0%).


Tuotenumero : MSC6408

Tuotetyyppi: STORY MAKERS™

Tuoteryhmä: Leikkivälineet

2 - 6

Sertifioinnit:

Tuotetietolomake
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Product animation
Product picture CAD1
Product picture CAD2
Product photo

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leikkiä KOMPANin tavalla

Tavoitteemme on kolmiosainen: luoda WOW-efekti, joka saa jäämään sekä leikin kautta kehittymään fyysisesti ja henkisesti - opi lisää leikistä videoltamme. 

 

KOMPANin välineiden valmistus

Uusia KOMPANin leikki- ja liikuntapuistoja rakennetaan joka päivä 30 ympäri maailmaa.

 

Tarvitsetko apua? Soita kompanille

Meillä on yli 45 vuoden kokemus, ja tuemme teitä koko projektin ajan. KOMPAN Suomi Oy Puh: 020 734 1180 E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikallinen edustaja

Yhteydenotto