Luonnonmukaiset leikkivälineet


Luonnolliset materiaalit sopivat luonnollisiin ympäristöihin sekä ovat kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Voit koota luonnonmukaisista leikkivälineistä kokonaisen leikkipuiston, jonka välineet on tehty puusta. KOMPAN tarjoaa kattavan valikoiman sisältäen leikkitorneja, leikkimökkejä, esteratoja, karuselleja, jousikeinuja, kiipeilyrakenteita, välineitä luovalle leikille, hiekka- ja vesileikkivälineitä, keinuja, teemaleikkivälineitä, penkkejä ja aurinkopurjeita. 

Valitessasi KOMPANin puusta tehtyjä leikkivälineitä, sinun ei tarvitse tinkiä leikkiarvosta. Kaikki välineet ovat täynnä leikkitoimintoja, joita olemme kehittäneet viimeiset 50 vuotta. Se takaa, että leikkivälineet kehittävät lasten kehoa, mieltä ja ystävyyssuhteita. 

Kaikki tuotteet


Luonnonmukaiset leikkivälineet tehdään pääosin Robiniapuusta, joka on erittäin vahvaa sekä kestää käytössä ja erilaisia sääolosuhteita. Se tulee vastuullisen ja kestävän metsänhoidon alaisista viljelmistä. Kaikki puiset välineet voidaan toimittaa FSC-sertifioituna.